COMPUTHERM Q7 RF

Termostatul de camerã COMPUTHERM Q7 RF este foarte inteligent  si usor de programat. Este perfect pentru comanda unui aparat de incalzire sau de climatizare,indiferent de tensiunea ,24V sau 220V.

Termostatul este mobil, nu necesitã legãturã electricã prin cablu, el este un emitãtor care trimite semnale de radiofrecventã receptorului (un modul fix în legãturã directã cu aparatul de încãlzire sau de climatizare).Receptorul primeste semnalele de la termostat si comandã pornirea sau oprirea aparatului prin cablul electric conectat între receptor si aparat.

Termostat

Nu este indicat alimentarea printr-o fisa introdusa intr-o priza,datorita posibilitatii  intreruperii accidentale a tensiunii. Faza se va conecta la borna L iar Nulul la borna N.
Receptorul are un releu de iesire cu 3 puncte de conexiune fãrã potential electric: 1 (NO), 2 (COM) si 3 (NC). Conectti cele 2 fire ale cablului electric al aparatului de încãlzire sau climatizare la bornele 1(NO) si 2 (COM). Borna 3 (NC) nu este utilizatã.

conectare termostat

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>