Guvernul Philippinez a promulgat o Noua lege pentru energia regenerabilă

insulele_filipineNoua lege urmăreşte să îmbunătăţească explorare şi dezvoltarea de biomasa, energia solară, eoliană, hidro, geotermal, energia oceanului etc. Aceste legi vor sprijini, de asemenea creştere a utilizării energiei regenerabile, pentru a reduce emisiile nocive, precum şi forma de infrastructură şi un mecanism pentru dezvoltarea energiei regenerabile şi de utilizare.
Cu această nouă lege, Filipine Departamentului de Energie (DOE) se aşteaptă să genereze 4000 de megawaţi (MW) de energie regenerabilă (RE) capacitatea pe termen mediu.
DOE aşteaptă ca energia regenerabilă sa fie utilizata 40 % din locuitorii tarii. Legea va ajuta la reducerea impactului nefavorabil al schimbărilor climatice şi va permite ţării pentru a atinge 60% din energie regenerabilă până în 2010.
În prezent, gospodariile achită o factură mai mult de 20% din venitul lunar pe electricitate. Intreprinderile industriale achita taxa de consum de la 8% la 15% din valoarea totală de producţie pe energie electrică.

2 comments to Guvernul Philippinez a promulgat o Noua lege pentru energia regenerabilă

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>