radiomicrofon (juciok)-Радиожучок

Principiul de functionare: ati auzit de Radiostantie (canal radio), acest jucioc este un mic canal de radio care emite la o raza de aproximativ 100metri,poate putin mai mult.Daca lai cumparat ii pui o baterie, dar majoritatea au “Crona”  de 9 volti,si il cauti la radiou ca pe un post de radio.Minusul lui este ca toti care sunt in raza asta a lui de emitere il aud,adica vor auzi ceea ce auzi si tu, dar nu importa.

Deci aparatura este :juciocul shi radioul(dar nu autoscan chinez).Cineva a intrebat unde o introduci  il pui lu Y in casa sau in masina sau daca ai o imaginatie mai buna o pui acolo si te tii aproape de el .Si auzi tot.

SENSIBILITATEA este:la 7 metri se aude ticaitul ceasului de mina.

Mai jos este schema acestui  Juciok sau radiomicrof, care este interesat si curios sa treaca la treaba 🙂 .

 

Frecvența de operare în banda FM, de obicei, prins la frecvențe 94 – 99 MHz.

Microfon  este utilizat, de la telefonul mobil setul cu cască, dar puteți folosi orice dar  similară, sensibilitatea nu este atât de important, ca  este un  amplificator microfon de calitate.

Antena – o bucata de cablu izolat are o lungime de 10-30cm. Bucla înfășurat în jurul jantei, cu un diametru de 5 mm, format din 6 rotații de 0.8mm.

Dispozitivul este alimentat de baterii cu o tensine de 9 volti posibilitatea să utilizați corona.

2 comments to radiomicrofon (juciok)-Радиожучок

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>